Sofie.

det här med att leva skilda liv.

Publicerad 2013-07-31 01:45:55 i Allmänt,

jag gör denna resa för min skull. för att jag behöver det. finns ingenting som säger att jag kommer åka igen efter oktober men heller ingenting som säger att jag stannar. för det enda som gör att Falköping är hemma är just dem personerna. min familj och mina vänner. jag säger ingenting eftersom det fortfarande är oklart samtidigt som jag tror att jag vet vad jag ska göra i oktober. jag skrattar och gråter om vartannat för att det är så blandade känslor men oavsett så kommer det bli bra i slutändan. det blir det alltid. det är första gången jag faktiskt står ensam i detta, ensam i att göra valen och ensam i att ta de slutgiltliga besluten
.
jag är sämst på att höra av mig till folk och ibland kan det ta dagar och veckor för mig att svara på mail och meddelanden. det är svårt. det är skilda liv, olika tidszoner och olika dygnsrytm. tror alla som gjort en längre period hemifrån kan skriva under på att det är svårt att höra av sig och svårt att ta sig tid att svara. man har så mycket runt omkring sig och bara under en kort period för nej som det ser ut nu blir jag inte kvar i Australien för alltid. 
 

musik, musik, musik!

Publicerad 2013-07-30 04:59:52 i Allmänt,

Har ännu en gång slagit om i vilken typ av musik jag lyssnar på eller är helt enkelt en person som lyssnar på det mesta. Senaste in på spotify är band som Lorde, Alpine, Haim & Matt Corby. Vet inte varför jag har fastnat för det men det går runt och runt och runt i min ipod på mina promenader och på datorn dygnet runt. i'm in love!
Lorde – Royals
Alpine – Gasoline
Haim – Falling
Matt Corby – Resolution

klantig tjej, hej!

Publicerad 2013-07-30 04:56:25 i Allmänt,

Har på tre dagar på jobbet lyckats med att vara såpass oförsiktig att jag fått olja i ansiktet och bränt mig på värmelampan till pommes värmaren. idag är jag ledig, ikväll ska jag med kanske lite hjälp från Boaz laga mat åt alla i huset och sen blir det bio, har velat göra det i flera veckor nu så det ska bli mysigt. Imorgon har jag andra delen i min baristakurs som jag får gratis av jobbet, love life! sen blir det jobb och det blir det nog likaså resten av veckan. sitter just nu och kikar på film och snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför kvällen. 
 
 

vinter i Sydney.

Publicerad 2013-07-28 03:43:58 i Allmänt,

inte ett moln på himlen, strålande sol och tjugofem grader. enda anledningen till att det är kallt är de iskalla vindarna. ISKALLA! jag funderar dagligen på hur jag ska göra i höst. vet inte om jag vill stanna i Sverige eller åka tillbaka hit. Vet att Falköping inte är platsen för mig men det är ju inte enda platsen i Sverige, Europa. Jag sparar pengar just nu så jag kommer kunna resa lite om jag inte bestämmer mig för att åka tillbaka till Australien. Vet inte mycket just nu, men jag är lycklig och nöjd med vad jag åstadkommit och hur jag utvecklats som person. kanske skulle ta och studera lite till våren istället. känner mig redo att göra det nu! ja som sagt så är jag förvirrad som aldrig förr. 

förälskad och förvirrad

Publicerad 2013-07-26 03:50:13 i Allmänt,

Det som hände efter att jag lämnat Sydney sist hände så fort att jag knappt själv hängde med. Jag träffade Alex i Airlie beach, hittade ingen farm att jobba på och efter lite drygt en vecka så var jag tillbaka i Sydney igen med blandade känslor. Vad ska jag göra härnäst? Visum? Hur kommer allt lösa sig? Kommer det funka att jag bor hos Boaz och hans familj? Med andra ord mycket förväntningar och ovisshet. Det har funkat, jag jobbar och den som inte tror på att allt löser sig bara man vill missar mycket av livet. Jag älskar mitt liv i Australien och är inte på långa vägar redo att lämna det. Men om det är så det blir i Oktober så är det så det blir. Jag är förälskad i detta landet, mitt liv här och Boaz och hans familj tar hand om mig som om jag vore en av dem. Att ha en andra familj på andra sidan jorden är något som jag aldrig hade trott skulle hända mig. Några som respekterar mig, bjuder in mig och älskar mig. Precis som jag vet att min familj hade gjort med någon av mina kompisar. Jag ska börja uppdatera er med vad som händer igen. Jag ska börja lägga in bilder osv från allting. Jag har bara inte haft tid att göra detta ännu. Har haft alldeles för mycket i hjärnan som snurrat runt. Dags för mig att leva en dag i taget igen och njuta av min tid här. Jag har kanske trots allt bara 2,5 månad kvar...

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela