Sofie.

hejdå after work

Publicerad 2012-09-29 10:48:49 i Allmänt,

Igår var min sista dag på Arkivator innan resan, det firade vi med after work på telecom. Jag fick AUD och lite annat kul av mina kära kollegor och insåg ganska tidigt på kvällen att jag kommer sakna dem! Hade en superrolig kväll med mycket skratt och god mat. Tog det väldigt lugnt dock så jag mår kanon idag.
Pappa väckte mig 08:30 och tog med mig till tippen, nu blir det ett träningspass hemma i vardagsrummet och sen får jag träffa Jessica någon gång under dagen. Allt som allt en riktigt bra dag :)
 
Ciao!

26/9 2012

Publicerad 2012-09-26 08:05:25 i Allmänt,

Onsdag, mitt i arbetsveckan, trötthet har bytts ut mot hopp om ännu en helg, nedräkningen tills jag åker går på något konstigt vänster snabbare och snabbare, avskeden blir fler och fler. Onsdag är en bra dag, solen skiner, det är typiskt höstväder ute och jag lyssnar på musik på jobbet. Idag är en bra dag, match ikväll, det gör kvällen till en bra kväll.
 
Idag njuter jag av livet. :)

2,5 vecka!

Publicerad 2012-09-25 16:51:10 i Allmänt,

Från och med idag och 2,5 vecka framåt så ska jag köra stenhårt på min träning. Jag har lagt upp ett schema för hur jag ska göra och det skall följas till punkt och pricka. Dessutom skall skräpet jag stoppar i mig minska ordentligt. Jag har lite drygt tre veckor tills jag åker och då ska jag ha jobbat upp ett träningstempo som jag skall hålla även i Australien. Alla kan bara man vill och det skall jag bevisa. Det är ingen solsemester jag åker på, okejdå lite solsemester men det innebär inte att jag ska se ut som en säl när jag kommer hem. Idag blir det 5km i elljusspåren med pappa och innan det ett styrkeset på vardagsrumsgolvet ala Sofie. Wish Me Luck!

Australien

Publicerad 2012-09-24 14:08:31 i Allmänt,

Pratade precis med mina bästa reskompis Frida. Vi åker om 22 dagar. Det är helt sjukt nära och massvis att göra. But I love it.

21/9 2012

Publicerad 2012-09-21 10:09:11 i Allmänt,

Det är fredag och torsdagen kunde in slutat på ett bättre sätt igår. Det med att det var en skitdag buhu livet suger det kan vi stryka för på kvällen fick jag träffa mina fina vänner Matilda och Rebecca som utan tvekan lös upp min tillvaro en helt vanlig torsdagskväll. Idag kommer mammas bror med familj och det blir familjehäng ala Reimers vilket innebär en hel del alkohol, lite god mat, och mycket trevligt umgänge. Och imorgon får jag förhoppningsvis träffa både Carolin och Fanny och det är inte varje dag detta händer. Slutsats; Jag har lärt mig att uppskatta det som uppskattas tillbaka.
 
Om du skulle dö imorgon, skulle du vara nöjd med de valen du gjorde idag?
 
tänkvärt!

For the first time

Publicerad 2012-09-19 13:12:55 i Allmänt,

The Script – For The First Time - Live At The Aviva Stadium, Dublin
Hej dagens bästa låt!
 
Och hej onsdag den 19/9. Jag var världens gladaste tjej när jag vaknade imorse utan min träningsvärk. Tji fick jag för nu sitter den i rumpa och axlar och är på gång i lår och rygg. Välkommen! Idag blir det träning igen i form av bodyjam och sen ryggläge med en film i sängen.
 
Mer party än så blir det inte, ciao!

the scientist

Publicerad 2012-09-18 10:17:00 i Allmänt,

dagens stora plus; Bodypump release, tända ljus och fleecetröja på jobbet, försov mig inte, om exakt en månad står jag på australiensisk mark
 
dagens minus; Vem bryr sig? det finns inga minus om man inte skapar dem själv. it's as simple as that
 
Men lite ledsen är jag trots allt, jag kommer inte hinna träffa Hanna och Tove mer innan Australien. Vilket innebär att det dröjer en mindre evighet tills jag får träffa dem igen. I och med detta så börjar det komma ikapp mig att jag faktiskt åker jätte jätte snart. jag är helt galet förväntansfull och lycklig och rörig och nervös.
 
En månad.. en liten stackars månad.

a pretty face but no personality

Publicerad 2012-09-17 15:15:57 i Allmänt,

Har haft en helt otroligt bra helg. I fredags var jag hos Hanna och agerade nykter klubb helt själv. Det var hur trevligt som helst, träffade massa nytt folk och ja.. allt som allt var det en superkväll. I lördags var vi och myste i mosters stuga. Fick träffa min morbror och hans fru som numera bor i Indien och det var ju inte igår så det var kul att höra hur dem har det. Kvällen spenderades på glädje igen, har nog aldrig tidigare haft en så rolig nykter utgång som då. Igår hade vi seriepremiär som vanns med två mål. Som sagt en otroligt bra helg.
 
Idag är det handbollsträning igen och innan dess städande av rummet. Dags att börja skeppa iväg lite saker till tippen och skeppa in lite saker på blocket inför resan. helt galet att det igår bara var en månad kvar. can't wait. iih!
 
 

lite tankar

Publicerad 2012-09-13 10:14:12 i Allmänt,

Häromdagen kanske snarare häromveckan så insåg jag att jag måste börja ta allting med ro. Bli mer säker på att det jag gör är rätt och kanske rentav tänka tre gånger innan jag säger eller gör något. Jag brottas med en grej just nu som jag egentligen inte borde brottas med. Där slängde jag det i papperskorgen. Det finns vissa saker som man inte kan påverka, vissa saker som man inte ska kämpa så hårt för att försöka påverka och vissa saker som man ska strunta i helt och hållet. Jag tänker för mycket och därför missar jag ibland att leva för dagen. Tänka ska man givetvis göra men inte alla de timmar man spenderar vaken per dygn. Det är bättre att låta saker ske i den ordning de sker.
 
På lördag ska vi på släktträff på mammas sida. Alla är samlade(håller tummarna för att mami blir frisk) för första gången på ett ganska bra tag. Då ska vi ut till mosters stuga(hus) någonstans dit jag aldrig kommer ihåg namnet och äta gott och umgås allihopa. Det kommer bli jättemysigt på alla sätt och vis. :)

tunga steg

Publicerad 2012-09-10 07:33:57 i Allmänt,

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.. känner mig för en gångs skull ganska tom på tankar. det är skönt men ovant, allt är urblåst på något konstigt vis men jag klagar inte. det var tunga steg till jobbet idag, inte för att det kändes jobbigt på något vis utan för att jag har träningsvärken från helvetet i mina ben. Jag och mamma drog nämligen runt varandra på burma igår innan vår otroligt goda söndagslunch. det känns i benen idag men egentligen gör det inget. det är bara skönt att veta att det ger något.
 
sååå. ny vecka, nya möjligheter. för er få som just nu kan läsa min blogg veckan ser ut som följer;
Måndag: jobb, träningsmatch mot Ulricehamn
Tisdag: jobb, 5km runda
Onsdag: jobb, handbollsträning
Torsdag: jobb, vilodaaaaaaag
Fredag: jobb,5km runda, oklart
Lördag: släktträff i mosters stuga med hela klanen, utgång?
Söndag: vilodag.
 
Varierande, jag vet. :)

helg heLG HELG!!!

Publicerad 2012-09-07 11:52:57 i Allmänt,

För några dagar sedan fyllde min reskamrat och vän år och idag ska vi fira henne lite i efterskott med lite vin och en fredagsutgång. imorgon blir det en lugn dag med fixande av matlådor, filmkväll och tidigt sänggång. Det är ungefär det som händer mig denna helgen, det känns bra. En relativt lugn helg utan massa saker som är bestämda. Det mesta är flexibelt och kan ändras om och med andra ord kan jag slappna av lite. Denna vecka har varit på tok för hektisk för lilla mig och jag ser ingen förändring i detta förräns jag åker iväg. Men det är ju snart så jag antar att man kan stå ut ett tag till.
 
If your heart is always searching can you ever find a home?

lycka!

Publicerad 2012-09-06 10:36:36 i Allmänt,

solen sken i morse när jag gick till jobbet vilket resulterar i att dagen börjar otroligt bra trots att jag försov mig. nästa bra sak med idag är att jag och Frida landar i Australien om exakt sex veckor. Ska bli så skönt att komma bort lite och bara "vara". Kommer sakna dem som ligger närmast hjärtat här hemma såklart, men detta är viktigt för mig och jag skall se till att göra det bästa av det. Jag och Frida då såklart som kommer vara min trogna reskamrat och vän.
 
Idag har även jag och Sannisen som befinner sig på tok för långt bort från mig bokat in skypedejt, vill höra allt om hur det är därborta. Det är konstigt hur livet tar oss till olika delar av världen men ändå kan man om man kämpar lite hålla daglig kontakt. Vi tackar den människa som kom på detta smarta fenomen med en applåd. TACK!
 

Hello Sydney!

carpe diem

Publicerad 2012-09-04 08:18:39 i Allmänt,


Dagens bekymmer har ingenting med morgondagen att göra.
 
Sant som det är sagt(skrivet). Tänker bita ihop, knuffa bort min förkylning och göra det absolut bästa av denna gråa tisdag. För faktum är att det kommer många fler tisdagar men ingen ny 4 september 2012. Vi lever idag, småsaker är inte längre något som ska få ta upp min vardag, världsliga saker som vad som är rätt och vad som är fel får bestämmas i varje situation. Jag tror och hoppas att det är något jag kommer lära mig av att åka iväg, ta dagen som den kommer. Lika bra att göra ett försök redan idag.
mycket nyktra och glada vänner. jag saknar er.
 

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela