Sofie.

valmöjligheter

Publicerad 2013-02-24 22:37:39 i Allmänt,

Har försökt så många gånger att samla mina tankar och lyckas skriva ner ett vettigt inlägg men just nu stämmer ingenting. jag har flera olika val inför min framtid och just nu hatar jag att vara 22 år, från Sverige just nu bosatt i Australien. ska jag börja plugga trots att jag inte vet om jag pluggar rätt sak, ska jag åka hem till ett ställe som jag inte trivs på, är det rätt av mig att stanna här när en del av mig så hemskt gärna vill åka hem till alla saknade? allting bara äter upp mig innifrån just nu. jag har skjutit upp mina beslut på tok för länge så nu är jag så nära jag bara kan vara att jag måste ta ett. samtidigt så har jag massor med press hängande över huvudet. utbildning? högskola? sommarjobb? vad ska du göra om du stannar i Australien? Nannyjobb? Försöka har kvar det du har nu? boende? tusen frågor men 990 svar. vad gör man när allting bara rör runt i huvudet and does not make sense at all?
 
som sagt, galet förvirrad tjej härborta i bondi.. men annars mår jag superbra och har det kanon!! :)
 
love to you all! 
 

Melbourne!!

Publicerad 2013-02-11 02:13:45 i Allmänt,

Jag har lite bilder att slänga upp från Melbourne också. Till skillnad från Sydney så är Melbourne en mer avslappnad stad med mer Europakänsla än Sydney. Tänk er skillnaden mellan Stockholm och Göteborg så har ni skillnaden mellan Sydney och Melbourne. Har inga bilder från SHM då dem är på Fridas kamera och inte har hittat in i datorn ännu men här kommer iallafall bilderna från våran turistdag i Melbourne och lite annat. :)
 

coastal walk med kusinvitamin!

Publicerad 2013-02-11 01:38:02 i Allmänt,

När Antonia och Alexandra hade kommit hit och både Alex och Fridisen var på jobb bestämde jag och Antonia oss för att gå en sväng på kustpromenaden som startar i Bondi. Tog lite bilder tro det eller ej!!
 
I LOVE THIS PLACE!!! 

sjunde jobbdagen!

Publicerad 2013-02-10 02:13:45 i Allmänt,

Hola!! 
 
Kan inte ens lova att jag ska fixa det här med inläggen men ska iallafall försöka bättra mig. Idag är sjunde dagen i rad som jag jobbar. Jag börjar om två timmar och gör ett nio timmars pass. Kommer somna skönt efter en film när jag kommit hem. Frida fick en för tidig alla hjärtans dag present av majk så dem två ska bo på hotell ikväll vilket för mig innebär ensam hemma och möjlighet till egentid big time! 
 
I morse när jag vaknade och gick in på facebook hade Johanna lagt upp en bild till mig. 
För er som inte visste det så är detta min lillasyster Penny, jag har aldrig träffat henne men ser otroligt mycket fram emot det när jag kommer hem. Det får mig dessutom att längta hem till min familj. Vissa dagar är helt enkelt värre än andra. 
 
ciao!!

melbourne, Sydney och allt där emellan.

Publicerad 2013-02-06 01:19:59 i Allmänt,

Min första tanke var att göra ett superlångt inlägg om allt som hänt senaste tiden då jag inte uppdaterat. Men nu har jag så många tankar som flyger omkring i mitt huvud så nu blir det ett djupt inlägg innan jag uppdaterar er om resten. 
 
Jag har förmågan att alltid hamna emellan saker och ting. Om det beror på mig eller inte? Det är olika från gång till gång. Ibland sätter jag mig medvetet i mitten av en situation för att få min åsikt hörd men ibland hamnar jag där utan att det är min avsikt. Dem lägena är det värsta jag vet. Att ta ställning i en fråga som man inte vill ta ställning i för att man blir upptryckt mot en vägg av två sidor är både knepigt och svårt. För första gången när jag hamnat i en sådan position så har jag valt att vända ryggen till och gå. Trots att det egentligen inte är det jag vill så vet jag att det är det bästa jag kan göra och dessutom den enda lösningen den här gången. Och det känns ju alltid bra att ha gjort rätt sak för någon annans skull. 
 
skitsamma, uppdaterar mer senare. 
 
Ciao!!

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela