Sofie.

allt som allt en bra påskhelg!

Publicerad 2013-03-31 16:00:24 i Allmänt,

efter att jag jobbat i torsdags så var det hem och bums i säng eftersom jag dagen efter arrangerade påskfrukost tidigt som satan hemma hos oss. det blev kanonmysigt och efter detta spenderade jag, antonia och frida några timmar i sängen innan antonia gick hem till sitt. jag kilade ner till jobbet och hämtade mitt vin och efter en timme med musiken i öronen nere vid stranden så mötte jag upp boaz på en kaffe. efter detta åkte vi en sväng till tamarama och kikade på utsikten innan jag var tvungen att bege mig hemåt för att göra mig i ordning inför kvällen. vi åkte in till stan och hem till stephanie på lite förfest som slutligen blev det enda stoppet för kvällen förutom donken och sen var det dags att ta sig hemåt. mycket trevlig kväll! 
 
påskafton jobbade jag 12-5 och sedan kom jag hem till ett tomt hus då mina kära vänner hade jobb på schemat. vid 12 kom boaz förbi och vi drog oss ner på stan för ett par öl. var hemma runt fyra och somnade som en stock. idag har jag precis som igår jobbat och nu ska jag och fridisen kolla på ett avsnitt glee innan det är sovdags. 
 
som sagt allt som allt en bra påskhelg. 
 
GLAD PÅSK på er därhemma. :)

påskhelg!

Publicerad 2013-03-26 02:00:31 i Allmänt,

jag tog mig faktiskt friheten att ta ledigt på fredag. det är ju faktiskt påsk och alla mina vänner här nere är lediga så vad planerar vi om inte att äta lite ägg och köra på en utgång. fick dessutom dagpasset på lördag vilket känns otroligt bra så jag är ledig lördag kväll också. är oförskämt nöjd med mina skift denna veckan! idag är jag mest trött sådär som man kan vara ibland helt utan anledning och planerar att stanna inne i sängen hela dagen innan jobbet. för att jag kan helt enkelt. 
 
 

fun weekend coming up!!

Publicerad 2013-03-21 15:30:41 i Allmänt,

or not! ska denna helg göra sammanlagt 28h på jobbet. förhoppningsvis får jag söndag kväll ledigt, hoppet är ju det sista som lämnar människan. annars är det bara att bita i det sura äpplet och tänka framåt på pengarna jag får på tisdag. wiiie. alltid lika kuligt. however, nästa vecka ska jag ta ledigt på fredagen då alla mina tjejer är lediga eftersom sven's är stängt och fira påsk med dem. känns konstigt att fira högtider på andra sidan jorden samtidigt som det alltid är lite spännande hur man löser det för att få det så svenskt som möjligt. foton kommer på spektaklet framöver det måste ju trots allt upplevas först. 
 
för några dagar sedan så bestämde vi att vi på lördag 06:45(ja på morgonen) skall infinna oss på en av de 700(nu ljuger jag förmodligen) irländska pubarna i denna storstad och kolla på Sverige-Irland. är läggdags för lilla mig för längesen nu, hör av mig när jag hör av mig! 
 
hoppas alla därhemma får en underbar helg. :)

planer framöver

Publicerad 2013-03-21 01:19:24 i Allmänt,

mina planer har ändrats väldigt mycket. jag har som människa ändrats väldigt mycket. eller snarare blivit mig själv igen. hur mycket jag än saknar er därhemma så kommer jag inte att komma hem inom en snar framtid. jag kommer att komma hem ca tre veckor runt oktober och sen åka tillbaka hit igen för ett andra år. varför? jag tror att jag har vetat om detta sen jag lämnade Sverige men kanske inte riktigt vågat ta beslutet. det är inte det enklaste att lämna familj och vänner bakom sig för att upptäcka något nytt. samtidigt som jag känner att det är ett egoistiskt val så måste jag någon gång börja sätta mig själv i första hand och göra det som jag vet är bäst för mig. det tog mig tid att inse att det är jag som bestämmer vad som är bäst för mig och ingen annan. därför har jag nu gjort detta valet. som sagt så kommer jag komma hem emellan allting och krama och pussa på er allihopa tills ni tröttnar på mig. tack för allt stöd jag fått, jag är lyckligt lottad som har er i mitt liv! 

?

Publicerad 2013-03-12 04:36:25 i Allmänt,

ibland händer det saker som man inte kan styra över. ibland är man så inblandad i saker runtomkring sig att man har svårt för att ta avstånd. ibland finns det inga möjligheter att ta avstånd. mer än sällan har jag själv satt mig i sådana situationer. det tar tid innan man faktiskt vågar släppa taget och starta sitt eget liv på riktigt. varje gång detta händer så sätter man andra personer i kläm. personer som man egentligen bryr sig om men inte riktigt har tid för då själva umgänget känns mer som en börda, när man är med fysiskt men hjärnan är någon annanstans. det känns inte som att det ska gå lätt för mig.. jag hoppas att jag en dag inser att allting går lätt och allting är annorlunda, enklare. för det ska ni veta, jag är så fruktansvärt trött på motgångar. 
 
ber om ursäkt för deppigheten men det är helt enkelt en mindre bra dag just idag. 

inte ett dugg klokare..

Publicerad 2013-03-05 02:18:41 i Allmänt,

är inte ett dugg klokare idag. om man kunde trolla fram pengar så jag kunde resa och sånt utan att jobba på farm hade det varit kanon. och nej, det är inte pga lathet jag inte vill jobba på farm det är på grund av översvämningar jag inte KAN jobba på farm. man kan väl lugnt säga att vädergudarna och jag inte riktigt alltid kommit överens här borta. samtidigt så råder det delade meningar mellan mitt huvud och mitt hjärta nu igen. hjärtat säger; åk hem till din familj och dina vänner. nästan hela hjärtat iallafall. medans hjärnan säger; du är här nu och det är nu du har chansen att göra något stort av det. herregud... kan dem inte bara vara överens någon gång?
 
starar idag ännu en sex-dagars period av jobb. men denna veckan kommer inte vara som alla andra då Tom inte jobbar med mig som vanligt. Inte ens kul att ännu en person som jag kommit sjukt nära på kort tid lämnar om ca två veckor. men annars så är det inget fel på livet om jag ska vara ärlig. sommaren är tillbaka(igen) så det är ju ett stort plus, undra när regnet väljer att attackera Sydney nästa gång. 
 
nu ska jag iallafall ta mig ner till min trogna vapendragara fridisen som redan ligger nere vid stranden och solar. frågor på detta?

filmkväll!

Publicerad 2013-03-01 10:20:05 i Allmänt,

Sitter i min ensamhet hemma i soffan då jag inte behövde jobba idag.. kollar på någon knepig film och snart ska börjar ocean's eleven vilket alltid är trevligt. Alla andra jobbar så jag har städat, tvättat och ätit mat. Väl behövd ensamtid för min del. Är inte alltid man får det vilket inte för något det heller men ibland så behöver man bara vara med sig själv en stund. Vädret här är alltid skit nuförtiden och på gräns till åska så har ständig huvudvärk. Men det går väl över så småningom. Är alltid bra att spendera lite ensamtid med sina tankar och fundera lite, det leder just nu inte till så mycket men det tar sig väl. Nu dags att hänga tvätten och ta en dusch innan klockan slår halv. 
 
Imorgon har vi hejdåfest för Erika som åker tillbaka till Sverige och idag sa jag hejdå till ännu en flatmate som flyttade ut. Livet går vidare för samtliga och det får mig att inse att det kommer göra det även för mig. Trots att jag inte riktigt vet vad jag ska göra så är jag ganska nöjd med det jag gjort hittills. 
 
Hoppas ni får en fin fredag hemma i Sverige. Jag saknar er och älskar er alla så otroligt mycket. 

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela