Sofie.

loving life!!

Publicerad 2012-10-28 08:08:00 i Allmänt,

Vi lever fortfarande, vi har fått jobb och går runt ca 7 timmar om dagarna. Vi har supersköna jobbarkompisar och hade en jättetrevlig afterwork i fredags. Det har varit skönt väder i helgen men tyvärr lite kalla vindar så vi har inte kunnat ligga på stranden. Vi tar igen det nästa helg. Livet som backpacker är underbart. Skulle vilja glida runt såhär längre än till maj men får väl se vad som händer. saknar er mina fina vänner och min älskade familj hemma men utöver det så stortrivs jag. hade jag kunnat flyga hit er alla så hade jag gjort det.
love to you all!!

Bondi Beach Australien

Publicerad 2012-10-21 09:12:22 i Allmänt,

Since australia is missing some letters I will write this in english. We are having the time of our life here. This place, the people and the weather is amazing. We have been in Sydney city to see the opera house, harbour bridge and more and yesterday we were being lazy on the beach. Also, we went out yesterday. It was alot of fun!!! I will give you more updates as soon as we get an adapter which works with Fridas computer but... i'm alive, i'm happy and I know I've done the right thing by coming here.
 
Cheers!

14/10 2012

Publicerad 2012-10-15 08:17:24 i Allmänt,

I lördags satt jag på en förfest nykter med Jessica bredvid mig och kom på mig själv med att sitta helt tyst och bara kolla på mina vänner. Man vet att man kommer hem snart igen och att det kommer gå fortare än man vill och att man inte kommer vilja åka hem när man ska göra det, men i det ögonblicket när jag satt där passerade ett antal minnen som jag har med er framför ögonen på mig och det gick upp för mig hur sjukt kul vi har haft och att vi kommer skaffa oss många till.
 
Har precis sagt hejdå till mina syskon hos pappa, lipig nu så det liknar inget.

10/10 2012

Publicerad 2012-10-10 10:35:53 i Allmänt,

Nu sista tiden innan vi åker iväg på våran lilla resa så har promenader varit en naturlig del av min dag. Anledningen till det är att jag har velat reda ut alla mina känslor och tankar innan jag åker. Även fast man kanske inte tänker på saker och ting när man är ute så rensas hjärnan och tillslut finns bara de känslor som man måste ta itu med kvar. Det har skett stora förändringar för mig de senaste dagarna, veckan. Jag har under en lång period stött bort mina känslor och tankar, inte tagit tag i dem, inte tillåtit mig ha egna åsikter osv. Helt enkelt bleknat som person. Det är inte jag, jag brukade vara starkare än så. Iallafall, under dessa promenader har jag lyft blicken, sett mig omkring, besökt de platser som väcker minnen som jag begravt. Jag har med andra ord mött saker som jag aldrig trodde jag skulle klara av att möta. Jag mår bra nu, jag är tillfreds med livet. Jag har känt efter och bearbetat, kommit över.
 
Det ska bli skönt att lämna Falköping. Det ledsamma med att göra det är att det finns människor som jag lämnar bakom mig, som inte kommer vara del av mitt framtida liv. Och sen finns det dom som jag kommer komma tillbaka till. Mina vänner och min familj som betyder allt för mig, er kommer jag sakna. Det börjar bli verkligt nu, det faktum att man ska lämna den lilla, trygga staden Falköping för storstaden Sydney. Men jag tvivlar inte... både jag och Frida kommer uppleva något stort, vi kommer ha minnen för livet och oavsett när vi kommer hem igen så har vi försökt, vi har upplevt något, lärt oss nya saker och träffat nya människor. Framförallt kommer vi ha skaffat oss ett annat perspektiv på saker och ting.
 
Cheers!
 
 

Om

Min profilbild

Sofie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela